Manu Chao La Ventura

  El 7 de maig, MANU CHAO LA VENTURA oferirà a Vilanova i la Geltrú el seu únic concert ofical de gran format programat a la Península Ibèrica.

  El cartell el completaran OQUES GRASSES, ITACA, PIRAT'S SOUND SISTEMA, ANIMAL, MOCAMBO i RIGODONIANS amb una entrada per 5 €.

  Tindrà lloc dins el marc del festival EL TINGLADU organitzat per l’associació vilanovina CAN PISTRAUS que aquest any celebra el seu 10è aniversari.

  El cicle de concerts de EL TINGLADU porta el lema “CULTURA O MORT” i continuarà omplint de música la capital del Garraf els dies 27 de maig i 22, 23 i 24 de juliol.

EL TINGLADU, un festival gratuït i autogestionat que cada mes de juliol apropa a Vilanova i la Geltrú algunes de les millors bandes dels Països Catalans, aquest 2016 s’ha llançat a la piscina per organitzar un cicle de concerts previ a l’habitual programació de cada estiu.

Amb CULTURA O MORT com a lema, EL TINGLADU ha pogut comptar amb el suport d’un dels noms més destacats de la música festiva i reivindicativa a tot el món. Amb el seu projecte actual MANU CHAO LA VENTURA serà a Vilanova i la Geltrú el dia 7 de maig en el seu únic concert oficial de gran format programat a la penínsul·la.

A dalt de l’escenari l’acompanyarà un cartell format per OQUES GRASSES, que pocs dies abans haurà presentat el seu nou disc i tindrà la primera ocasió d’oferir-lo al nombrós públic de EL TINGLADU. També seran a la zona poliesportiva de Vilanova els ITACA, juntament amb el conjunt de Sants PIRATS SOUND SISTEMA. Per arrodonir el cartell, EL TINGLADU aposta per la banda emergent ANIMAL, els vilanovins MOCAMBO i la millor selecció musical de RIGODONIANS.

Tot plegat per un preu de 5€ l’entrada. Unes entrades que es podran adquirir a través de la pàgina eltingladu.cat o en locals de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilafranca del Penedès o Barcelona.

Manu Chao a Vilanova

De cara al 27 de maig, ASPENCAT, SMOKING SOULS, LOS TIKI PHANTOMS, FALCIOTS NINJA i MARETA BUFONA seran els protagonistes de la jornada musical que tindrà lloc en una sala interior, la Nau del Museu del Ferrocarril. Es podrà adquirir un abonament de 15€ que inclourà els concerts del 7 i el 27 de maig.

A tots aquests noms del mes de maig, cal sumar-hi els de la proposta de EL TINGLADU 2016 amb l’habitual format gratuït de cada final de juliol. Com a novetat, a banda de convidar alguns dels grups més destacats dels Països Catalans, també hi haurà un conjunt internacional: la reconeguda banda basca BERRI TXARRAK. El cartell definitiu que actuarà a EL TINGLADU 2016 dels dies 22, 23 i 24 de juliol, tampoc es queda curt, i és que serà el següent: BREMEN, ARTISTA PER CONFIRMAR (es farà públic per Sant Jordi), QUIMI PORTET, XARIM ARESTÉ, LA FERA FEROTGE, ANTONIO BAÑOS & THE CITIZENS, BERRI TXARRAK, SMOKING SOULS, ALIDÉ SANS, ALBERT PLA, BÚHOS i MIQUEL DEL ROIG.

  el Tingladu 2016

Contacta

  info@eltingladu.cat

  Formulari contacte

   www.eltingladu.cat

  Carrer Unió, 104-106

08800 | Vilanova i la Geltrú

Barcelona | Catalunya


Organitza

logo CP negre 75px

Col·labora

logo ajuntament 75px Logo Pabordes