El Tingladu va néixer l’any 2008 de la inquietud i l’empenta de l’associació cultural i festiva Can Pistraus, creada dos anys abans. Aquest estiu del 2017, El Tingladu arribarà a la seva 10a edició i per això hem preparat un cartell pel juliol que farà un pas més, portant fins a Vilanova grups de primera línia, tant de l’àmbit dels Països Catalans, com d'altres indrets d’arreu del món.

Abans però, per tal de presentar el 10è Tingladu, els dies 21 i 22 d’abril se celebraran diversos concerts i actes a la ciutat. El primer d’aquests esdeveniments serà la presentació del cartell del juliol. Després, Joan Garriga, Fermin Muguruza, Joana Serrat, Xarim Aresté, Pau Alabajos, Joan Colomo, Pirat’s Sound Sistema i Urtica Sound formaran el conjunt de les dues jornades de presentació.

L’any passat El Tingladu va fer un pas endavant en quantitat i qualitat. Va organitzar un concert amb Manu Chao de cap de cartell que va reunir 10.000 persones a la Zona esportiva de Vilanova i la Geltrú. El festival del juliol va atraure entre 3.000 i 4.000 persones al Parc de Baix-a-mar amb Berri Txarrak i Albert Pla, entre molts d’altres.

Can Pistraus continua fidel al seu model assembleari i voluntari, sense ànim de lucre, per poder construir una opció popular i gratuïta d’accés a la música i a la cultura en una ciutat com Vilanova i la Geltrú.

El Tingladu 2017

Contacta

  info@eltingladu.cat

  Formulari contacte

   www.eltingladu.cat

  Carrer Unió, 104-106

08800 | Vilanova i la Geltrú

Barcelona | Catalunya


Organitza

logo CP negre 75px

Col·labora

logo ajuntament 75px Logo Pabordes