"De festa: nosaltres decidim!" és el lema d'una campanya de prevenció enfocada als joves

El Tingladu rep aquest any la col·laboració directa de l'Oficina Jove per junts impulsar una campanya dirigida al jovent. El suport escollit és el dels gots del festival, que portaran fins a tres missatges diferents que reflexionen sobre eixos relacionats amb les dorgues, el sexe i la violència:

Jo decideixo quan i amb qui", en relació a la prevenció de la violència masclista associada als espais d'oci nocturn."Jo decideixo dir prou", en relació a ser conscients i prendre decisions responsables sobre moments i quantitats en els consums de tòxics quan es va de festa."Nosaltres decidim com acaba la festa", en relació a què la pressió de grup no influeixi a deixar de decidir sobre un mateix.

Les imatges han estat dissenyades pel jove vilanoví Martí Sanchis, estudiant de Batxillerat Artístic de l'IES Dolors Mallafrè, amb qui l'Oficina Jove ha establert una col·laboració mútua amb l'objectiu d'anar promocionant i donant suport a joves de la nostra ciutat que comencen la seva trajectòria professional en l'àmbit de la creativitat.

D'altres festivals de la ciutat com el Nowa Reggae o el FIMPT també formaran part de la campanya. En total es distribuiran 25.000 gots amb aquests missatges juntament amb cartells i materials gràfics.

Els camions dels col·laboradors principals del festival ajuden a difondre la proposta d'aquest 2017.

CAMIONS

San Miguel i l'empresa distribuidora B-Grup han ampliat aquest any la seva col·laboració amb El Tingladu amb la difusió del cartell a tots els seus camions. La iniciativa forma part de l'acord entre el festival i aquestes empreses que des de fa anys col·laboren amb l'organització. Les empreses col·laboradores faran arribar per bona part de Catalunya quins grups passaran pel parc de Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú els propers 20, 21, 22 i 23 de juliol. Com es pot observar a la imatge, encara ens queda per revelar un dels caps de cartell d'aquest 2017. Tan bon punt l'anunciem l'inclourem també en aquests camions ;)

El Premi Terra XIX de cultura reconeix la trajectòria del festival que aquest 2017 arriba als 10 anys d'existència.

L'Associació de Periodistes del Garraf (APG) va celebrar el divendres 12 de maig la desena edició dels premis de La Nit Canallesca, que reconeixen la tasca de persones i entitats de la comarca en diferents àmbits. Enguany, el col·lectiu de periodistes de la comarca ha concedit el Gran Premi Canallesca a la periodista vilanovina Magda Bandera, com a reconeixement de la seva trajectòria i de la seva tasca professional. El festival El Tingladu, l'associació ActivaMent Garraf Penedès, el Casal de Dones de Vilanova, el Mercat Municipal del Centre, la jugadora de bàsquet Eli Isern i el Laboratori d'Aplicacions Bioacústiques de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria han estat la resta de guardonats en La Nit Canallesca 2017. El sopar dels periodistes va reunir una seixantena de persones al restaurant La Fitorra de Vilanova i la Geltrú, en una vetllada conduïda pel periodista canpistrauenc Maiol Roger que també va comptar amb l’actuació en directe del grup Trial.

 

  el Tingladu 2016

El Tingladu 2017

Contacta

  info@eltingladu.cat

  Formulari contacte

   www.eltingladu.cat

  Carrer Unió, 104-106

08800 | Vilanova i la Geltrú

Barcelona | Catalunya


Organitza

logo CP negre 75px

Col·labora

logo ajuntament 75px Logo Pabordes