"De festa: nosaltres decidim!" és el lema d'una campanya de prevenció enfocada als joves

El Tingladu rep aquest any la col·laboració directa de l'Oficina Jove per junts impulsar una campanya dirigida al jovent. El suport escollit és el dels gots del festival, que portaran fins a tres missatges diferents que reflexionen sobre eixos relacionats amb les dorgues, el sexe i la violència:

Jo decideixo quan i amb qui", en relació a la prevenció de la violència masclista associada als espais d'oci nocturn."Jo decideixo dir prou", en relació a ser conscients i prendre decisions responsables sobre moments i quantitats en els consums de tòxics quan es va de festa."Nosaltres decidim com acaba la festa", en relació a què la pressió de grup no influeixi a deixar de decidir sobre un mateix.

Les imatges han estat dissenyades pel jove vilanoví Martí Sanchis, estudiant de Batxillerat Artístic de l'IES Dolors Mallafrè, amb qui l'Oficina Jove ha establert una col·laboració mútua amb l'objectiu d'anar promocionant i donant suport a joves de la nostra ciutat que comencen la seva trajectòria professional en l'àmbit de la creativitat.

D'altres festivals de la ciutat com el Nowa Reggae o el FIMPT també formaran part de la campanya. En total es distribuiran 25.000 gots amb aquests missatges juntament amb cartells i materials gràfics.

  el Tingladu 2016

Organitza

logo CP negre 75px

Col·labora

logo ajuntament 75px Logo Pabordes