Ja podeu consultar els horaris de les actuacions de tots els grups

a93d91ab 4ffa 49cc bc00 00ba3f364edc thumbEl Tingladu torna amb força per celebrar la seva 10a edició els propers dies 20, 21, 22 i 23 de juliol. Les actuacions són d'accés lliure i gratuït al recinte ubicat al Parc de Baix-a-mar.

Dijous 20 de juliol les actuacions començaran amb l'espectacle familiar Rolf&Flor dels The Pinker Tones previst a dos quarts de set de la tarda. El primer dia continuarà a tres quarts de vuit amb Leo Bassi i seguidament Guillem Albà i La Marabunta. Per tancar la primera jornada, Lluís Gavaldà i Trau aproparan cançons representatives de la història de la música pop i rock internacional.

Divendres 21 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre hi haurà el primer concert amb Joana Serrat. Després serà el torn de La Brigada, els vilanovins retornen als escenaris. A tres quarts d'onze, Adrià Puntí actuarà per primera vegada a El Tingladu. Finalment, a tres quarts d'una serà el torn de Manel, que oferiran l'únic concert gratuït a Catalunya d'aquest estiu.

El dissabte 22 el tret de sortida el donarà ni més ni menys que Tomeu Penya a l'hora habitual. Tot seguit, Quimi Portet oferirà la seva actuació a partir de les nou. Els Smoking Souls està previst que pugin a tocar vora tres quarts d'onze de la nit. Talco ho farà a les dotze i vint i Zoo tancarà la nit a partir de les dues de la matinada aproximadament.

 

L'última jornada, diumenge 23 de juliol, l'horari d'inici serà el mateix, a dos quarts de vuit amb El Diluvi. Aspencat agafarà el relleu a les nou. L'aparició de la Mala Rodríguez a El Tingladu serà cap a tres quarts d'onze. Després, Oques Grasses a dos quarts d'una i Miquel del Roig a les dues seran els últims grups de El Tingladu 2017.

  el Tingladu 2016

Organitza

logo CP negre 75px

Col·labora

logo ajuntament 75px Logo Pabordes